MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se 11 tetori, Dita e Kryengritjes Popullore, është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Në të njëjtën kohë, Ministria e Punës dhe Politikës Sociale uron qytetarët për Ditën e Kryengritjes Popullore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle