MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Si liderë përgjegjës të dy vendeve fqinje, kemi detyrim të krijojmë kushte  për afrim akoma më të  madh të popujve tanë. Për këto shkaqe udhëtojë drejt Athinës dhe do t’u vijë jashtëzakonisht mirë të kthejë mikpritjen këtu, me mikpritje akoma më të madhe në vendin tim, thotë presidenti i Republikës së Maqedonisë, Stevo Pendarovski në deklaratën për portalin informativ grek “Njuzbomb” në vigjilje të vizitës zyrtare dyditore në Greqi, njofton korrespondentja e MIA-s nga Athina. Presidenti theksoi se vizita është është me ftesë të koleges së tij Katerina Sakelaropulu “vjen si vazhdim i një sërë takimeve në nivele të ndryshme në vitet e fundit dhe është dëshmi e qartë për raportet e përforcuara bilaterale mes dy vendeve pas nënshkrimit të Marrëveshjes së Prespës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle