MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Më së shumti shi në 24 orët e fundit, deri në orën 8 këtë mëngjes ka rënë në Topolçan – 30 litra për metër katror, ​​pastaj në Krushevë – 17, Prilep – 12, Berovë – 6 , Pozarane – 5, Shkup – Petrovec – 4, Mavrovo – 3, Ohër, Manastir dhe Gjurishte nga 2 dhe në Tetovë dhe Shkup – Zajcev Rid nga një litër për metër katror, ​​informojnë nga DPHM.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle