MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Ohër- Komiteti i Trashëgimisë botërore pranë Organizatës së KB-së për arsim, shkencë dhe kulturë në sesionin plenar që mbahet në Kinë, autoriteteve të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë ju ka dhënë afat shtesë të veprojnë konform rekomandimeve të Misioneve reaktive të UNESKO-s me çka Rajoni i Ohrit nuk është zhvendosur në Listën e pasurive botërore, kulturore dhe natyrore në rrezik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle