MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi konsideron se propozimi për formimin e Komisionit anketues për zjarrin në spitalin modular në Tetovë është i hershëm. Komisioni anketues, sipas tij, mund të formohet pasi që të përfundojë puna e organeve hetuese dhe gjyqësore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle