MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Gjithsej 1.695.549 persona, 526.605 amvisëri dhe 752.916 banesa janë regjistruar përfundimisht me ditën e djeshme në orën 20:00, kumtoi sot Enti shtetëror për statistika. Mundësia për vetëregjistrim të personave jashtë vendit, deri më tani e shfrytëzuan 199.819 qytetarë nga diaspora. Sot është dita e 24-t e Regjistrimit 2021 dhe deri në fund mbeten edhe dy ditë aktivitete regjistruese.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle