MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  –  Konferencë përfundimtare “Ndikimi i sistemit meritor mbi pavarësinë gjyqësore dhe profesionalizmin në Maqedoninë e Veriut” do të mbahet sot në Shkup në organizim të koalicionit “Të gjithë për gjykim të drejtë”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle