MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Ne kemi një detyrë komplekse para nesh, përmes një qasjeje holistike, për të ndërtuar një rezistencë sistemike, mediatike, por, mbi të gjitha, personale ndaj dezinformatave. Ne mund ta arrijmë këtë vetëm përmes bashkëpunimit të ngushtë të institucioneve shtetërore, partive politike, komunitetit të biznesit, shoqërisë civile dhe mediave. Procesi i edukimit mediatik dhe keqinformimit në shkollat ​​tona fillore dhe të mesme do të na mundësojë krijimin e brezave të nxënësve të cilët do të jenë në gjendje t’i njohin më lehtë lajmet e rreme dhe t’i formulojnë pikëpamjet e tyre bazuar në informacionin përkatës dhe të verifikuar. Kjo u tha sot nga Presidenti Stevo Pendarovski në “Konferencën rajonale për edukim mediatik BE – Ballkani Perëndimor: Përballja me dezinformatat”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle