MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Fushata zgjedhore për Zgjedhjet lokale 2021 të caktuara për më 17 tetor do të fillojë nesër (27 shtator) dhe do të zgjasë 20 ditë para ditës së zgjedhjeve. Pjesëmarrësit në zgjedhje, partitë politike dhe kandidatët e pavarur kanë njoftuar tashmë fillimin e fushatës, si dhe aktivitetet që do të pasojnë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle