MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Në Shkup sot mbahet Forumi i parë socio-ekonomik, ngjarje e parë e këtij lloji  në Ballkanin Perëndimor, që i bashkon nën një çati liderët progresivë rajonalë dhe evropianë, tink-tenk dhe organizata joqeveritare, liderë të rinj dhe gazetarë, të diskutojnë për të ardhmen e pastër dhe të gjelbër, në dispozicion për të gjithë qytetarët e Ballkanit Perëndimor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle