MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar për vepër të kryer penale “mashtrim në shërbim”, Drejtoria e policisë financiare në periudhën prej marsit deri në gusht të këtij viti kreu kontrolle në gjithsej 75 subjekte juridike, të regjistruara për ushtri të veprimtarisë “kontroll teknik të çfarëdo lloji të automjeteve motorizuese”, të cilat mjetet e paguara në bazë të taksës komunale, ekologjike dhe rrugore, nuk I kanë paguar në llogari të institucioneve shtetërore, organizatave dhe shoqatave, informoi sot drejtori I Drejtorisë për polici financiare, Arafat Muaremi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle