MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Nëse Bashkimi Evropian dëshiron stabilitet më të madh në fqinjësinë e vet, atëherë nevojitet perspektivë kredibile evropiane për Ballkanin Perëndimor, të bazuar në sistem të meritave. Ajo perspektivë rrezikon të bëhet e lodhur dhe joatraktive për ne si vende kandidate nëse dështon dhe nuk i respekton vlerat bazë ndaj të cilave është ndërtuar Unioni të cilët në plan të parë e vendosin prosperitetin, paqen dhe sigurinë e të gjithë qytetarëve të kontinentit. Këtë e theksoi kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi në fjalimin e tij në Takimin e 10-të të kryetarëve të parlamenteve të vendeve të Evropës Juglindore për zgjerim.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle