MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Zëvendëskryetari I Qeverisë i angazhuar për luftë kundër korrupsionit dhe krimit, zhvillim të qëndrueshëm dhe resurse njerëzore, Ljupço Nikollovski sot shfaqi bindje se shumë shpejtë do të jetë I kapshëm Projekt version I ligjit për prejardhjen e pronës, ndërsa për momentin kanë mbetur disa çështje të hapura.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle