MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – T’u mundësojmë qasje pa pengesa në gjuhën e shenjave dhe shërbimeve të gjuhës së shenjave të gjithë bashkëqytetarëve të shurdhër dhe me vështirësi në dëgjim, porositi përmes gjuhës së shenjave shefi i shtetit Stevo Pendarovski, duke e uruar Ditën ndërkombëtare për gjuhën e shenjave për të gjithë personat e shurdhër dhe me vështirësi në dëgjim.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle