MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Kryeministri Zoran Zaev përmes një videoporosie e uroi Ditën Ndërkombëtare të Gjuhës së Shenjave, 23 Shtatori, me çka porositi se përpiqemi që shoqërinë tonë në tërësi që t’i pranojë politikat për afirmimin dhe gjithpërfshirje e gjuhës së shenjave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle