MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Filmi i parë për “Alkaloid” nga viti 1950, kutia më e vjetër dhe miratimi origjinal për prodhimin e ilaçit “Kafetin”, paketimi i parë “Bekutan”, makinat më të vjetra industriale dhe shumë eksponante të tjera të kompanisë janë të vendosura në ekspozitën në Muzeun e Qytetit të Shkupit me rastin e 85 vjetorit të “Alkaloid”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle