MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Nënshkrimi i Marrëveshjes për bashkëpunim në sferën e mbrojtjes së dëshmitarëve ndërmjet Ministrisë së Punëve të Brendshme të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Gjykatës Ndërkombëtare Penale përfaqëson vazhdimin e aktit të mbështetjes së Gjykatës në luftën kundër formave më të rënda të veprave penale. Aq më shumë që Republika e Maqedonisë së Veriut e ka nënshkruar Statutin e Romës në vitin 1998 dhe është ratifikuar në vitin 2002, me të cilin është themeluar Gjykata Ndërkombëtare Penale, roli i së cilës është i përqendruar në luftën kundër format më të rënda të veprave penale – gjenocid, krime kundër njerëzimit, krime të luftës dhe agresion.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle