MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Ohër – Krimi i organizuar, migrimi i paligjshëm, krimi kompjuterik dhe sajber sulmet, lajmet e rreme dhe pandemia me Kovid-19 janë sfida komplekse për zbulimin, parandalimin e të cilave duhet strategji e përbashkët dhe qasje bashkëkohore rajonale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle