MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Pushteti aspak nuk përzihet në hetimin për zjarrin në spitalin modular në Tetovë. Nëse dëshironte të ndërhynte, nuk do të kishte thirrur  hetues gjermanë të rangut më të lartë, të cilët duhet t’i shqyrtojnë të gjitha rrethanat, deklaroi sot ministri i Drejtësisë Bojan Mariçiqi. Hetuesit gjermanë, theksoi Mariçiqi, mbërriti dje dhe të gjitha institucionet u vunë në dispozicion të ndihmojnë në hetim.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle