MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Edicioni i 42-të i festivalit “Vëllezërit Manaki” duhet të tregojë se festivali është gjallë, vital dhe mbijeton përkundër gjithçkaje, siç duhet edhe në çdo segment tjetër të jetës të vazhdojmë më tutje ,me optimizëm dhe shpresë përkundër të gjitha vështirësive dhe problemeve të cilat na bëjnë presion çdo ditë”, tha presidenti Stevo Pendarovski në hapjen e festivalit të kamerës filmike në Manastir.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle