MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Delegacion i lartë i Kosovës i udhëhequr nga kryeministri Albin Kurti ka arrit në Shkup. Para qeverisë është organizuar ceremoni e pritjes zyrtare pas të cilës kanë pasuar takim sy më sy mes kryeministrave Zoran Zaev dhe Albin Kurti.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle