MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Në seancën e sotme të 50-të, Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi katër ligjet e tjera në fushën e menaxhimit të mbeturinave: Ligji për menaxhimin e mbeturinave, Ligji për menaxhimin e paketimit dhe mbeturinave të paketimit, Ligji për menaxhimin e rrjedhave shtesë të mbeturinave dhe Ligji për përgjegjësinë e zgjeruar të prodhuesit për menaxhimin e rrjedhave të veçanta të mbeturinave. Gjatë muajit gusht, Ligji për menaxhimin e baterive dhe akumulatorëve dhe mbeturinave të baterive dhe akumulatorëve dhe Ligji për pajisjet elektrike dhe elektronike dhe mbeturinat e pajisjeve elektrike dhe elektronike u miratuan nga Kuvendi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle