MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Kryeministri Zoran Zaev në profilin e tij në Fejsbuk dërgoi porosi me rastin e Ditës ndërkombëtare të demokracisë.Në vitin kur Republika e Maqedonisë së Veriut festoon 30 vite pavarësi dhe pjesëmarrje të pavarur në jetën e bashkësisë së popujve, shkruan Zaev, e festojmë edhe parimin e madh – se demokracia vjen nga populli për t’i shërbyer popullit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle