MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Në Shkup sot do të jepen çmimet për gazetari hulumtuese për vitin 2020 për Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë që i ndan Bashkimi Evropian (BE). Në aktivitetin që do të mbahet në orën 19 është paralajmëruar edhe fjalim i euroambasadorit Dejvid Gir.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle