MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Kryeministri Zoran Zaev deklaroi se nuk mendon se e gjithë qeveria duhet të japë dorëheqje për shkak të fatkeqësisë në Tetovë. ndërsa për dorëheqjet e ofruara të ministrit Venko Filipçe, zëvendësit të tij Ilir Hasani, drejtorit dhe drejtorit ekonomik të spitalit të Tetovës, Florin Besimi dhe Artan Etemi do të deklarohet pasi të ketë përfunduar hetimi. Ai vuri në dukje se nuk ka informacione se deri ku është hetimi. “Së pari, tragjedi ndodhin në të gjithë botën. Dhe siç thashë, në kumtesën për opinionin, unë e kuptoj aktin e lartë moral nga Ministri, zëvendësministri, drejtori dhe drejtori ekonomik i spitalit, si një akt që është kryesisht për arsye njerëzore, një akt që është kryesisht nga aspekte etike, morale dhe kështu ata paraqitën dorëheqjen e tyre. Unë nuk mendoj se e gjithë qeveria duhet të japë dorëheqje për shkak të kësaj, tha Zaev pas hapjes së MEF -it dhe shtoi se ende nuk ka asnjë informacion nga hetimi.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle