MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski dhe Drejtori i Byrosë së Sigurisë Publike, Sasho Tasevski u takuan sot me drejtoreshën e Drejtorisë doganore, Slavica Kutirov në të cilin u bisedua për funksionimin e ndërveprimit, gjegjësisht shkëmbimin e informacioneve dhe të dhënave midis dy institucione që është thelbësore, veçanërisht në vendkalimet kufitare.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle