MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup– Transportuesit privatë të autobusëve tashmë të tretën ditë me radhë me vazhdojnë protestat e tyre përmes bllokadave në disa nga pikat kryesore të trafikut në kryeqytet. Sipas deklaratave të tyre të mëparshme, ata nuk do t’i largojnë autobusët derisa të plotësohen kushtet e parapara për pagesën e borxhit që e kërkojnë nga Qyteti i Shkupit. Nga ana tjetër, autoritetet e qytetit paralajmërojnë se sot do të ketë një thirrje të re publike për transportuesit privatë të autobusëve për linjat numër 20 dhe 22.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle