MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Në Samitin për Ballkanin Perëndimor – Bashkimi Evropian që mbahet sot në Tiranë operatorët telekomunikues të vendeve të BE-së dhe BP-së nënshkruan Marrëveshje me të cilën do të mundësohet zvogëlim i çmimeve për roaming midis BE-së dhe rajonit vitin e ardhshëm. Në nënshkrimin e Marrëveshjes mori pjesë kryeministri Dimitar Kovaçevski së bashku me liderët e tjerë të Ballkanit Perëndimor, si edhe kryetarja e Komisionit Evropian, Ursulla fon der Lajen dhe kryetari i Këshillit të Evropës, Sharl Mishel. Me Marrëveshjen, Maqedonia e Veriut, Shqipëria, Serbia, Mali i Zi, Kosova dhe BeH nga viti i ardhshëm do të kenë tarifa më të ulëta në roaming me vendet e BE-së, ndërsa tarifat e afërta me nivelet nacionale të çmimeve planifikohet të arrihen deri në vitin 2027.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle