MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup – Transportuesit privatë të autobusëve të “Sloboda prevoz” dhe “Makekspres” tashmë dyta e dytë e kësaj jave protestojnë me bllokada në tri pika të rëndësishme të komunikacionit në Shkup. Ata presin zgjidhje për kërkesat e tyre, gjegjësisht shlyerjen ose mundësisht fillimin e shlyerjes së borxhit që Qyteti i Shkupit dhe Ndërmarrja qarkulluese publike ka ndaj tyre.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle