MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani sot dhe nesër do të merr pjesë në Takimin e 29-të Këshillit ministror të OSBE-së, i cili këtë vit mbahet në Logj, Poloni. Në takimin, në organizim të Presidencës polake me OSBE-në, do të marrin pjesë numër i madh i ministrave të punëve të jashtme dhe përfaqësues të lartë të vendeve pjesëmarrëse të OSBE-së. Ministri Osmani, siç informojnë nga MPJ, do të mbajë disa fjalime me tema me interes të Organizatës, e në kontekst të krizës gjeopolitike, të shkaktuar me agresionin e Federatës ruse ndaj Ukrainës.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle