MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Është e vërtetë se kryetarja e Këshillit Gjyqësor, e cila dha dorëheqje, Pavlina Cërvenkovska, ka paraqitur disa kualifikime për ekzistimin e presioneve apo ndikimeve politike ose afariste, dhe ka në dispozicion të gjitha institucionet në vend ku mund ta raportojë këtë, deklaroi sot kryeministri Dimitar Kovaçevski.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle