MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Me ftesë të presidencës sllovene me Këshillin e BE-së, zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Evropiane Nikolla Dimitrovi do të marrë pjesë në takimin joformal të ministrave për çështje evropiane në cilësi të anëtarëve të Këshillit për Punë të Përgjithshme (GAC), që sot dhe nesër mbahet në Lubjanë dhe Bërdo afër Kranjës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle