MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup– Në Institutin Universitar të Radiologjisë – Shkup, sot është vënë në përdorim sistemi i ri angiografik biplanar modern për procedura intervenuese radiologjike, sipas kompetentëve, i vetmi i këtij lloji në vendin tonë dhe në vendet fqinje.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle