MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Qeveria për sot në ora 12:00 e caktoi seancën e Këshillit ekonomik. Një nga temat pritet të jenë masat shtesë kundër krizës me të cilat do të zbutet goditja e çmimeve. Siç tha kryeministri Dimitar Kovaçevski, të hënën, ngrirja e marzheve po funksionon, por inputet, energjia dhe lëndët e para që i marrin prodhuesit e produkteve ushqimore bazë po i rrisin çmimet.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle