MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Vendosëm qëllim ambicioz të jemi të gatshëm për hyrje në Union deri në vitin 2030 dhe ju bind se kjo Qeveri është plotësisht e përkushtuar në atë. E dimë se çdoherë nuk do të jetë lehtë, por besoj se nëse të gjithë bëjmë përpjekje adekuate, kjo është e realizueshme, Shteti ka kapacitet të jetë rrëfim i suksesshëm evropian.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle