MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Në Fakultetin Ekonomik pranë Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi”, me rastin e orës së parë akademike, sot para studentëve të parë u drejtua kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle