MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Blagoj Boçvarski thotë se janë spekulime  informacionet për largimin e tij nga funksioni i ministrit dhe për rikonstruimin e kabinetit qeveritar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle