MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore është duke u zhvilluar pa pengesa nëpër rrugë kryesish të thata me intensitet mesatar në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit. Në vendkalimet kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle