MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Procesi i skriningut filloi. Ekipet tona janë në Bruksel, ku hollësisht shihet legjislacioni ynë përmes ekipeve profesionale. Ju bëj thirrje të gjithë aktorëve shoqërorë të përballen me sfidën e momenteve vendimtare për rrumbullakimin e shtetësisë sonë, përmes anëtarësimit të plotfuqishëm në Bashkimin Evropian, porositi sot kryeministri Dimitar Kovaçevski. Sipas kryeministrit, vendi ynë përballet me sfida të mëdha dhe gjendet në momente vendimtare në të cilat përcaktohet e ardhmja jonë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle