MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  – Në Kuvend sot do t mbahet mbledhje për parashtrim të pyetjeve të deputetëve. Mbledhja e këtillë plenare zakonisht mbahet çdo të enjte të fundit të muajit, ndërkaq në pajtim me praktikën, pyetjet e para për kryeministrin dhe ministrat i parashtrojnë deputetët e opozitës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle