MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Në Kuvend sot mbledhje do të mbajnë komisionet për çështje evropiane, për mbrojtje dhe siguri dhe Komisioni ligjdhënës-juridik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle