MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Kryeministri Dimitar Kovaçevski, në pyetjen e një gazetari se autoritetet nuk reagojnë kur bëhet fjalë për provokimet bullgare, dhe nga ana tjetër, Ministria e Punëve të Jashtme ka reaguar shprehimisht për gjuhën e urrejtjes për ndeshjen e mbrëmshme ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë, thotë se ka gjithmonë një reagim kur ka veprime kur dëmtohet reputacioni në çfarëdo baze. “Nuk është e vërtetë që nuk kemi reaguar, kemi reaguar gjithmonë kur ka veprime kur cenohet reputacioni në çfarëdo baze. Ministria e Punëve të Jashtme ka reaguar, por ne kemi reaguar edhe për një ndeshje tjetër në të cilën kanë luajtur kombëtaret, por gjithsesi mendoj se mënyra më e mirë për të brohoritur është të bësh tifo ekipin tënd dhe të respektosh kundërshtarët. Kjo vlen për ne sigurisht, por vlen edhe për kundërshtarët tanë”, tha Kovaçevski pas manifestimit për prezantimin e Projektit për lidhshmërinë e rrugëve lokale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle