MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup - Lidhja e Odave Ekonomike ( LOE) sot nënshkroi Memorandum bashkëpunimi me Odën ekonomike të Kroacisë me qëllim të ndërmarrjes së aktiviteteve të përbashkëta për promovimin e bashkëpunimit ekonomik dhe rritjen e tregtisë ndërmjet dy vendeve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle