MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Ndërprerje me furnizim me ujë sot do të kenë konsumatorët e rr. 3, 4 dhe 5 Vizbeg, njofton NP “Ujësjellësii dhe Kanalaizimi”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle