MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Në Kuvend sot seancë do të mbajë Komisioni për Çështje Evropiane. Në rend dite janë Propozim-ligji për procedurën civile, Propozim-ligji për Akademinë për Gjyqtarë dhe Prokurorë Publikë, Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit Penal, Propozim-ligji për Avokaturën.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle