MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Platforma e Maqedonisë kundër varfërisë sot do të prezantojë raportin e titulluar “Përballja me ndotjen e ajrit përmes minimizimit të varfërisë energjetike dhe promovimit të sjelljes pro-ekologjike”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle