MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Javën e ardhshme duhet të dihet se nga do të blihet energjia elektrike për ekonominë, ndërsa për qytetarët dhe kompanitë e vogla që janë në tregun e rregulluar, siç sigurojnë autoritetet, furnizimi me energji elektrike është i sigurt. Qeveria thotë se sezoni i ngrohjes do të nisë në kohë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle