MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Nju-Jork – Ministri  i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, në margjinat e sesionit të 77-të të Asamblesë së Përgjithshme të KB-së, mori pjesë në takimin tradicional të Ministrave të Punëve të Jashtme të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore (PBEJL) dhe Këshillit për Bashkëpunim Rajonal (RCC).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle