MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  – Super ekspertiza për fatkeqësinë e autobusit afër Llaskarcës po zgjatë 315 ditë, përderisa për rastin “Tenderët”, në të cilin e akuzuar është ish-ministrja Elizabeta Kançeka-Milevska, po zgjatë 110 ditë, kumtoi Koalicioni të gjithë për gjykim të drejtë. Për fatkeqësinë e autobusit afër Llaskarcës, që ndodhi më 13 shkurt të vitit 2019, ndërkaq në të cilën jetën e humbën 16 persona dhe mbi 30 u lënduan rëndë, Gjykata dha urdhër për super ekspertizë më 11 nëntor 2021, përderisa për “Tenderët”, urdhri u dha më 6 prill 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle