MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Drejtësia, bujqësia, shëndetësia dhe financat publike janë pjesë e njëzet fushave të veprimtarisë të cilat do të marrin udhëzime për përmirësimin e transparencës së institucioneve nga sektori publik, si pjesë e draft Draft-udhëzimit që e ka përgatitur Qendra për menaxhim me ndryshime në bashkëpunim me Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle